Proposta per al segon trimestre 2018/2019 del programa ‘Eduquem en família’

El Pla Educatiu d’Entorn de Sant Vicenç dels Horts impulsa una nova edició del programa ‘Eduquem en Família’, adreçat a famílies amb fills o filles de totes les edats. La programació inclou més d’una desena d’activitats per a cada trimestre, a banda de projectes permanents com els patis oberts. Alhora, es destaquen les activitats de la jugateca ambiental, que tindran lloc al parc del Pi Gros, també durant tot el trimestre.

A més, es destaquen nous espais que van començar a funcionar el passat gener. Un d’ells és l’espai nadó, on es faran trobades de dues hores, amb acompanyament i suport per a les famílies amb nadons durant el primer any de vida, on poden compartir experiències sobre la maternitat i/o paternitat, la criança i l’educació. 

D’altra banda, s’impulsen els espais de joc, un servei gratuït adreçat a les famílies del municipi amb infants d’entre 1 a 3 anys que no estan escolaritzats. Es tracta de diversos espais de joc i relació on els nens poden jugar amb materials adients a la seva edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>