Plaça vacant en el Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu Baix Llobregat-6

Després de trenta-tres anys d’exercici professional en el Centre de Recursos Pedagògics Baix Llobregat-6, en Jordi Dolcet Llaveria deixa el Servei Educatiu i s’acull a la jubilació voluntària.

Dolcet, mestre especialitzat en la didàctica de les ciències socials, mestre de català i professor d’ensenyament secundari (Geografia i Història), va iniciar la seva trajectòria professional a l’escola unitària de Torre-Serona (Segrià, 1982-84), posteriorment va ser mestre i cap d’estudis a l’escola La Guàrdia (1984-1987) i des del 1987 fins al setembre del 2020, ha estat tècnic docent del CRP Baix Llobregat-6, amb només un curt parèntesi d’un curs escolar, en els serveis centrals del Departament d’Educació (1990-1991). En la seva trajectòria hi deixa més de 40 publicacions (entre llibres, articles, manuals didàctics…) i centenars d’hores com a formador de formadors. I, ens deixa també un gran llegat com a company de feina i com a servidor públic.

La vacant que cal cobrir parteix del requisit de ser funcionari de carrera o estar inscrit a la borsa de personal docent amb serveis prestats del cos de mestres o del cos de professors d’educació secundària. Tota la resta del procediment per a la cobertura de la vacant el podeu consultar tot seguit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>