Personatges en joc, una proposta per conèixer la història de la ciència i la tècnica a Catalunya

Personatges en joc és una col·lecció de materials educatius multimèdia que té per objectiu donar a conèixer personatges de la història de la ciència i la tecnologia de Catalunya als estudiants de primària.

Amb el joc com a fil conductor, aquesta iniciativa presenta un entorn de treball amb materials sobre diversos personatges, la seva obra i el seu context històric, tot mostrant els continguts de forma atractiva i fàcil d’utilitzar per l’alumne, a l’aula o a casa.

Narcís Monturiol i el seu submarí, Joan de Peratallada i la ciència a l’edat mitjana, Miquel Crusafont i la paleontologia, Ferran Alsina i la Revolució Industrial, Dolors Aleu i la medecina catalana o Creu Casas i la botànica,

La col·lecció és fruit de la col·laboració entre la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya.

| ACCÉS AL WEB DE PERSONATGES EN JOC |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>