ORALPHA. Mètode d’alfabetització i comunicació oral en català

Per a les persones que no saben llegir i escriure i, a més, tampoc coneixen la llengua catalana, les dificultats d’aprenentatge són complexes. Per donar resposta a aquestes dificultats, s’ha impulsat l’edició d’eines pedagògiques com el material didàctic ORALPHA.

ORALPHA és un mètode d’alfabetització i comunicació oral en català fruit de la col·laboració entre l’Associació de Comissió de Formació de la Coordinadora de la Llengua de Barcelona i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament e Treball, Afers Socials i Famílies. El material didàctic ORALPHA, mètode d’alfabetització i comunicació oral en català, consta de dos volums: la Guia didàctica i el Llibre d’activitats.

Podeu consultar-los o descarregar-los (quan els consulteu en línia, a la pestanya de la dreta hi trobareu uns marcadors que permeten consultes específiques i anar a les diferents unitats dels materials).

|Més info sobre materials relatius a l’acolliment lingüístic|

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>