ORALPHA. Mètode d’alfabetització i comunicació oral en català

Per a les persones que no saben llegir i escriure i, a més, tampoc coneixen la llengua catalana, les dificultats d’aprenentatge són complexes. Per donar resposta a aquestes dificultats, s’ha impulsat l’edició d’eines pedagògiques com el material didàctic ORALPHA.

ORALPHA és un mètode d’alfabetització i comunicació oral en català fruit de la col·laboració entre l’Associació de Comissió de Formació de la Coordinadora de la Llengua de Barcelona i la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament e Treball, Afers Socials i Famílies. El material didàctic ORALPHA, mètode d’alfabetització i comunicació oral en català, consta de dos volums: la Guia didàctica i el Llibre d’activitats.

Podeu consultar-los o descarregar-los (quan els consulteu en línia, a la pestanya de la dreta hi trobareu uns marcadors que permeten consultes específiques i anar a les diferents unitats dels materials).

|Més info sobre materials relatius a l’acolliment lingüístic|

2 comentaris

 1. patricia

  bona tarda

  voldria saber si és possible trobar aquests dos documents en format paper en algun lloc.

  Moltes gràcies

 2. Redacció Autor de l'article

  Hola, Patrícia,

  No ens consta pas que hi hagi edició en format paper. L’única referència bibliogràfica és en format pdf.

  ORALPHA
  1a edició. Barcelona: Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, 2018. 2 recursos en línia (430, 344 pàgines).

  Salutacions cordials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>