Les llegendes de Sant Jordi

llegendes-sant-jordiAutor: Esteban Maroto
Editorial: Planeta Cómic
ISBN: 9788416244195
Edat: +10

Un cavaller, una princesa, un drac, un llibre i una rosa. La llegenda és coneguda en tot el món però mai s’havia vist com fins ara.

L’històric il·lustrador Esteban Maroto s’encarrega d’explicar-nos les diferents versions de la llegenda de Sant Jordi per tot el món, amb il·lustracions exclusives realitzades per a l’ocasió. Destaquen però les dues històries explicades en forma de còmic: a la primera, l’autor adapta el mite com el coneixem i l’ambientada a la ciutat de Montblanc i a la segona, exposa la seva visió de la lectura japonesa del cavaller i el drac.

En la versió catalana de la llegenda de Sant Jordi, les il·lustracions d’Esteban Maroto segur que us recordaran les il·lustracions d’un còmic històric: Conan. Evidentment, Maroto és l’il·lustrador de nombroses històries d’aquest mític heroi.

Aquesta publicació és una bona ocasió per fer un recorregut per diferents elements que conformen la història: forces malignes, herois, víctimes, botxins i conèixer els diferents espais i llocs on la llegenda de Sant Jordi és omnipresent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>