Lectura i confinament, propostes per a l’oci familiar

Amb el títol Llibres i propostes per al confinament, el Jaume Centelles des de La invitació a la lectura, el seu espai personal, s’afegeix a la causa d’explicar històries als infants mentre duri el confinament. Cada dilluns penjarà un vídeo curtet, d’uns tres minuts aproximadament, amb una narració i una proposta. i, a continuació, també us presentem un proposta per aquests temps dífícils, a càrrec de l’editorial Bromera.

El primer conte que presenta és Me gustan los libros, de l’Anthony Browne.

La segona proposta és la de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura. A través de les seves xarxes aniran oferint activitats en les quals els llibres i la lectura són els protagonistes. Activitats i recomanacions que es podran realitzar i fer servir fàcilment a casa per tal d’aconseguir que la lectura sigui també una activitat d’oci familiar.

Al web de la campanya «Llegim?» trobareu vídeos amb contes, cançons, rodolins i endevinalles que podreu visualitzar directament junt amb els més menuts de la casa. També hi trobareu vídeos amb consells que poden ajudar a millorar la tècnica de contar contes o a saber triar el millor llibre per a cada moment.

Recordeu que des del Programa de Biblioteques Escolars del Departament d’Educació ha elaborat el document Propostes per fomentar la lectura en temps de confinament, del qual ja ens en vam fer ressò des de reporteduacio.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>