La situació de l’aïllament prolongat. Els seus efectes sobre la infància i l’adolescència

Els professionals dels EAP, SIEI i del CRETDIC dels serveis territorials al Baix Llobregat del Departament d’Educació van destinar la trobada d’intercanvi d’experiències del mes de maig a l’anàlisi sobre el futur retrobament a les pràctiques educatives, en els centres educatius, tan bon punt la situació sanitària ho faci possible.

A continuació se us ofereix una presentació que aborda aquest tema i que recull de documentació que us pot aportar elements de reflexió en la situació complexa que s’albira, especialment en l’inici del primer trimestre del curs 2020-2021.

Aixi mateix, se us presenta aquest clip d’anàlisi de la situació i que va a càrrec del Dr. Alberto Lasa, psiquiatre i psicoanalista, exprofessor de Psiquiatria de Nens i Adolescents i de Psicopatologia del Desenvolupament de la Facultat de Medicina de l’Euskal Herriko Unibertsitatea, exprofessor de Psicopatologia i de Psicoteràpies Psicoanalítiques a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Deusto i expresident de SEPYPNA-Societat Espanyola de Psiquiatria i Psicoteràpia de Nens i Adolescents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>