La Mostra Internacional FIRE de cinema Gai i Lesbià proposa per primer cop un programa escolar

La Mostra FIRE!! és el primer festival de cinema de temàtica LGBT creat al nostre país, el 1995, pel Casal Lambda de Barcelona.

Aborda la diversitat afectiva en el sentit més ampli a través d’una acurada selecció de llargmetratges, documentals i curtmetratges. Cinema de qualitat, pel·lícules d’autor i enfocament educatiu són els seus principals senyals d’identitat, Sense dubte l’educació és i serà el motor del canvi per a fer possible la societat què volem. En aquest camí nosaltres, a més a més, també anem fent i proposant. Enguany es presenta una nova proposta i també una aposta. Es proposa per primer cop un programa escolar, renovat en termes de materials, formats i convocatòries. Es faran dues sessions matinals amb alumnes de centres educatius.

La primera sessió tindrà una conductora molt televisiva: Brigitta Lamoure. També s’establiran dinàmiques conduïdes per especialistes, amb alumnes i professors. Els curtmetratges que passarem abordaran temàtiques diverses: la descoberta afectivo-sexual, l’homofòbia, les projeccions de futur, etc. Entre els materials, també hi haurà un curtmetratge realitzat per alumnes de la Garrotxa, que presentaran ells i elles mateixes: tota una estrena!

A la segona sessió, se us proposa el documental Out, que reflecteix la sortida de l’armari de joves entre 12 i 18. Una gentilesa i una aposta de la plataforma Filmin, i de manera especial, per aquest Programa Educatiu Escolar.

Institut Francès, Barcelona
CURTMETRATGES I ESPOTS SOBRE LA COMUNITAT LGBT

DC 12 de juny, 10h

DJ 13 de juny, 10h
———————————————————–
 Institut Francès
 Entrada gratuïta, prèvia reserva dels instituts.
 Aforament limitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>