Investigadors de l’URV i l’ICIQ repten a les famílies amb un concurs d’experiments a la xarxa

Si teniu una cuina, teniu un laboratori en potència. Aquest és el lema amb que l’equip d’investigadors de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) us repta a experimentar a casa en el marc del seu Programa Repte Experimenta. A partir d’avui, i durant el temps que duri el confinament degut a la pandèmia del COVID-19, es publicaran al web del programa i a les xarxes propostes d’experiments senzills que les famílies poden fer a casa. Així els investigadors de l’URV i l’ICIQ i els seus fills i filles es posen la bata i els guants per convidar a tothom a descobrir el mètode científic de primera mà.

|REPTEEXPERIMENTACASA|
Com participar:
  1. Trieu un dels experiments que trobareu en el seu  web i repliqueu-lo a casa (és important que els menors sempre estiguin acompanyats d’un adult)
  2. Graveu un vídeo fent l’experiment i/o explicant què us ha semblat
  3. Seguiu el nostre compte d’Instagram o Facebook compartiu el vostre vídeo de forma PÚBLICA en una d’aquestes dues xarxes amb l’etiqueta #RepteExperimentaCasa mencioneu-nos @retoexperimenta.

Què podeu guanyar:

Qui comparteixi un vídeo de l’experiment entra en un sorteig per guanyar entrades per anar en família al parc Port Aventura (max. 5 entrades), un joc d’edició especial d’aniversari Quimicefa amb 100 experiments o dos llibres de la col·lecció Experimenta! de Cossetània amb una vintena d’idees per fer experiments amb els xiquets.

Quan es publicaran els resultats del sortieg?

Els resultats del sorteig es publicaran a les xarxes i al web el 30 d’abril de 2020.

Empreses col·laboradores:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>