III Jocs florals escolars de Catalunya

jocsfloralsEl Jocs florals escolars de Catalunya tenen com a objectiu potenciar i estimular l’expressió i la producció escrita dels nois i noies i al mateix temps fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al país, que ja es duu a terme en molts centres escolars amb diferents nivells de convocatòria municipal, comarcal…

Els jocs van adreçats a la participació dels centres d’educació primària i educació secundària obligatòria, que des del mes de febrer han hagut d’inscriure’s per a concretar la seva intenció de participar. El missatge per a les inscripcions se’ls va enviar des de les oficines territorials del Departament d’Ensenyament.

El certamen està dividit en tres fases, la primera s’adreça a tots els centres de primària i secundària de la demarcació territorial de cada servei educatiu, la segona són les semifinals d’àmbit comarcal o supracomarcal (Serveis Territorials) i la tercera és la final a escala nacional.

Al document que acompanya aquest missatge podeu conèixer les bases del certamen i les orientacions per a participar a la primera fase, la corresponent al Servei Educatiu Baix Llobregat-6.

| Descarregueu les bases |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>