iFEST Curs 2020-2021. Programa d’emprenedoria

El Departament d’Empresa i Coneixement a través del Catalunya Emprèn ens fa arribar aquesta proposta del programa d’aprenentatge i mentoria iFest Countdown que creiem que us pot interessar. Us fem arribar els seus continguts:

L’iFest Countdown té previst començar la segona edició el mes d’octubre adaptant-se als canvis de modalitat presencial o en línia segons sigui necessari. En aquest programa els joves desenvolupen una solució a un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i acceleració que dura 4 mesos aproximadament (des del mes d’octubre i fins al febrer) i acaba amb la realització d’un prototip real que hauran de defensar el dia de la celebració d’aquesta festa de la tecnologia, la innovació i l’emprenedoria que serà cap al febrer o març de 2020.

El programa d’aprenentatge (iFest Countdown) començarà com un compte enrere, serà l’inici d’un aprenentatge disruptiu que estarà adaptat als estudiants dels darrers cursos de batxillerat, cicles formatius i universitat. En aquesta edició s’admetrà la participació també de joves del darrer curs de l’ESO que mostrin interès i es consideri per part del centre el potencial de participació. Es podrà treballar de manera online o incorporar la metodologia a les aules.  Els equips que s’apuntin i els respectius professors, reben uns materials formatius, una mentoria i un assessorament d’experts. També es realitzarà formació pels docents si es requereix i hi haurà tutoria pedagògica.

Igualment, el febrer de 2021 es farà el Demo Day de presentació dels projectes, amb accés a reconeixements i premis. El nostre objectiu és que a l’iFest trobem representats tots els centres de Catalunya amb equips participants, per aquesta raó ens agradaria animar-vos a participar. L’objectiu de l’iFest és empoderar els joves mitjançant l’aprenentatge del mètode d’innovació i altres recursos que posarem al vostre abast del sector de l’emprenedoria.

A continuació us proposem la consulta de la Guia del docent (shaker) (iFest Countdowb_presentació i Guia Shakers)

6 comentaris

 1. Anna Boix Reverter

  Bon dia,
  Estaria interessada en participar d’aquest festival peró no trobo on s’ha de fer l’inscripció. La que hi figura dona error. Em podríeu indicar on fer-ho?. Moltes gràcies.
  Atentament,
  Anna

  1. Redacció Autor de l'article

   Benvolguda Anna,

   Per la nostra part, ens passa que tampoc podem accedir a la informació complementària. De manera que ens hi hem posat en contacte mitjançant twitter per veure si així ens responen a aquest dubte que has plantejat i que no és només teu sinó que es pot considerar generalitzat.

   Moltes gràcies pel teu interès i salutacions cordeials.

   1. Miguel Robert

    Bon dia,
    Pel que sé, fins al febrer no estarà oberta la web i en conseqüència les inscripcions.

     1. Miguel Robert Rincón

      Perdona, és a l’OCTUBRE!

      Al febrer o març serà la competició.

  2. Nuria

   Hola Anna!

   Les inscripcions i tota la informació pública estarà disponible a partir de la setmana que ve a la web ifest.cat (encara no disponible).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>