I després de la Trobada Pedagògica d’Educació infantil…

La Trobada Pedagògica sobre Educació Infantil que es va fer el passat 26 de juny a Sant Vicenç dels Horts, va comptar amb la presència de mestres i educadores en representació de les escoles bressol i els parvularis de la demarcació del Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i amb la participació de diverses ponents que van tractar àmbits molt diversos de l’etapa 0-6.

Tant de la ponència marc – a càrrec de la Dra. Marta Portero – com pel que fa a les diferents comunicacions, us trobareu amb un recull de les presentacions i de les referències documentals tractades en cada aportació.

Per altra banda, el recull d’experiències educatives dels centres, que es troba en la seva fase inicial, disposa d’una secció on es poden consultar les propostes lliurades abans de la Trobada. La intenció és generar un fons dinàmic que es vagi ampliant al llarg del curs vinent i que permeti un millor coneixement dels diferents centres per part de les professionals i que en permeti establir contactes i possibles col·laboracions.

|ACCÉS A LA DOCUMENTACIÓ DE LA TROBADA|

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>