Fòrum l’Àlbum a l’aula

Àlbum Barcelona és una iniciativa destinada a donar visibilitat i rellevància social a l’àlbum i·lustrat amb propostes que volem desenvolupar conjuntament amb llibreters, biblioteques i escoles. Perquè pensem que l’àlbum és imprescindible per construir una societat amb esperit lliure i literari.

Aquesta associació està formada per dotze editorials independents: Abuenpaso, Babulinka Books, BiraBiro, CocoBooks, Corimbo, Ekaré, El Cep i la Nansa, Flamboyant, Libros del Zorro Rojo, Joventut, Takatuka, Thule.

Entre el 6 i el 12 de novembre organitzen la Setmana de l’Àlbum que consisteix en  un centenar d’activitats a Barcelona ciutat i comarques al voltant del gènere, que tindran lloc, d’una manera descentralitzada, a llibreries, escoles i biblioteques. Les activitats consistiran en trobades amb autors, tallers, xerrades al voltant del gènere i activitats lúdiques, destinades tant a nens com a joves i adults.

En el marc d’aquesta setmana, els dies 10 i 11 de novembre se celebra, al Pati Llimona de Barcelona, el 1r fòrum l’Àlbum a l’aula. Són unes jornades adreçades a professionals del món de l’educació i del sector de la LIJ que tenen com a principal objectiu donar a conèixer tot allò que l’àlbum il·lustrat pot aportar en l’educació de la sensibilitat artística i literària així com en el foment de la lectura.

| Programa Fòrum l’Àlbum a l’aula |

| Inscripció |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>