Formació mentoritzada en Cultura Digital

En el marc de les actuacions de la mentoria digital del CRP del Servei Educatiu Baix Llobregat 6 oferim una formació enfocada a la millora de diferents aspectes relacionades amb la Cultura Digital.

Les sessions previstes són les següents:

En aquest cas oferim dos models d’assistència a la formació:

  • D’una banda, si voleu assistir a la formació completa (totes les sessions) podeu fer-ho a través del GTAF en aquest enllaç.
  • D’altra banda oferim la possibilitat d’assistir parcialment a les sessions del curs, tan sols a aquelles que us interessin, realitzant la inscripció en aquest formulari. Aquesta inscripció no tindrà certificació.

Com a afegit, s’estan preparant una sèrie de NanoKUDIs (càpsules formatives de curta durada -5 hores-) relacionades amb cadascun dels temes de la formació que sí que permetran aquesta acreditació mitjançant la seva realització, complementant els continguts tractats a cadascuna de les sessions.

Per a més informació, podeu consultar i descarregar aquest PDF, on s’inclouen també els enllaços per a la inscripció. Podeu apuntar-vos-hi fins el dia d’inici, l’11 de maig de 2021.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>