Formació mentoritzada en Cultura Digital

En el marc de les actuacions de la mentoria digital del CRP del Servei Educatiu Baix Llobregat 6 oferim una formació enfocada a la millora de diferents aspectes relacionades amb la Cultura Digital.

Les sessions previstes són les següents:

En aquest cas oferim dos models d’assistència a la formació:

 • D’una banda, si voleu assistir a la formació completa (totes les sessions) podeu fer-ho a través del GTAF en aquest enllaç.
 • D’altra banda oferim la possibilitat d’assistir parcialment a les sessions del curs, tan sols a aquelles que us interessin, realitzant la inscripció en aquest formulari. Aquesta inscripció no tindrà certificació.

Com a afegit, s’estan preparant una sèrie de NanoKUDIs (càpsules formatives de curta durada -5 hores-) relacionades amb cadascun dels temes de la formació que sí que permetran aquesta acreditació mitjançant la seva realització, complementant els continguts tractats a cadascuna de les sessions.

Per a més informació, podeu consultar i descarregar aquest PDF, on s’inclouen també els enllaços per a la inscripció. Podeu apuntar-vos-hi fins el dia d’inici, l’11 de maig de 2021.

 

 

6 comentaris

  1. Redacció Autor de l'article

   Hola, Jenny,

   Sí, són sessions en línia. De fet, en prémer sobre el formulari d’inscripció s’especifica el format (telemàtic) de les sessions.
   Moltes gràcies pel teu interès. Salutacions cordials.

 1. Maria

  Hola Ricardo,
  M’agradaria assistir a la primera formació, la del dia 11, però tinc una altra formació a la mateixa hora. Gravareu la sessió?
  Gràcies

  1. Redacció Autor de l'article

   Bon dia, Maria,

   Les sessions seran enregistrades i compartides als interessats via centres. Si us interessa alguna en concret, podeu contactar-nos al correu que s’especifica en aquesta pàgina (se-baixllobregat6@xtec.cat) i us les compartirem tan aviat com puguem. Gràcies per l’interès. Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>