FICCIONS… un excel·lent recurs per estimular l’escriptura creativa dels alumnes

logo8L’alumnat s’ha de registrar a la pàgina web www.ficcions.cat a partir del 2 de novembre de 2015 fins el 23 de febrer i enviar els nous capítols segons el calendari establert. A més, la pàgina web servirà també com a eina per cercar recursos per escriure els capítols, amb enllaços d’interès, amb un fòrum per compartir dubtes, propostes, i comentar els capítols dels altres participants.

La forma de participació podrà ser individual o en grup de fins a tres persones que poden ser de diferents classes i instituts.
Els capítols no podran superar els 9.000 caràcters ni ser inferiors a 3.000 (sense espais en ambdós casos). Els grups d’alumnes començaran la història a partir d’un inici, que caldrà escollir d’entre les possibilitats proposades a la mateixa web.

El concurs durarà des del 2 de novembre de 2015 fins al 7 d’abril de 2016. El nom dels finalistes es farà públic durant la segona quinzena d’abril, mentre que els guanyadors es donaran a conèixer durant el lliurament de premis al mes de maig. Cada quinze dies, aproximadament, el grup d’alumnes haurà de publicar un nou capítol de la història. El 7 d’abril de 2016 serà la data màxima per a presentar el tercer i últim capítol, i a partir de llavors, el jurat decidirà quina és la millor història. Es valorarà la qualitat literària dels textos, la coherència argumental, i la originalitat de les històries

|INFO COMPLETA|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>