Els ous neixen a la nevera? Descobreix en un cap de setmana l’origen dels nostres aliments.

1benvingutapagesDel 3 al 5 de juny arriba la segona edició de Benvinguts a Pagès. Unes 250 explotacions agrícoles i ramaderes escampades per tota Catalunya, obriran les seves portes de manera gratuïta perquè totes les famílies aneu a conèixer on neix i com es fa allò que mengem.es dels Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, amb la Fundació Alícia i el suport de Diputacions, Consells Comarcals i altres organismes locals, hem fet possible aquesta iniciativa per apropar el món pagès a la ciutadania.

Les cases de pagès, granges, obradors i pescadors obriran portes perquè les famílies pugueu visitar-los i conèixer-los de forma gratuïta. Però Benvinguts a Pagès és molt més: restaurants de tota Catalunya oferiran un menú especial amb producte de temporada i de proximitat; allotjaments faran ofertes especials amb motiu del Benvinguts a Pagès; i la majoria de comarques oferiran un munt d’activitats complementàries relacionades amb la terra, el producte i la natura.

Comprovareu que és una vivència que ajudarà les famílies i, en especial, els nens i nenes a entendre d’on ve allò que mengem, tot passant una estona agradable i divertida gaudint de la natura.

|INFO|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>