El missatge de la UNESCO “Units contra el racisme” aplega personalitats destacades en la lluita contra la discriminació racial

Tothom pot fer alguna acció contra el racisme. Tu, també. La Unesco i personalitats destacades d’arreu del món denuncien la creixentt discriminació racial a les nostres societats.

Aquest vídeo presenta, conjuntament amb la directora general de la Unesco, Audrey Azoulay, els missatges de les següents dones i homes rellevants del món del cinema, els mitjans de comunicació, la música, l’esport i la ciència: Charlotte Gainsbourg, Freida Pinto, Naomi Campbell, el Embajador de Buena Voluntad de la UNESCO Jean-Michel Jarre, l`Artista per a la Pau de la UNESCO Marcus Miller, Jorge Ramos, l’Ambaixadora de Bona Voluntat de la UNESCO Yalitza Aparicio, Rossy de Palma, l’Ambaixadora de Bona Voluntatde la UNESCO Sumaya bint El Hassan, Bobi Wine, l’Ambaixador de Bona Voluntatde la UNESCO Herbie Hancock, l’Ambaixador de Bona Voluntat de la UNESCO Forest Whitaker, la Campiona de la UNESCO per a l?educació de les nenes i les dones Nadia Nadim, Amadou Gallo Fall, Ada Hegerberg i l`Artista per a la Pau de la UNESCO Gilberto Gil.

La Unesco ha fet front al racisme des de la seva creació el 1945. Al 1978, va aprovar la Declaració sobre la Raça i els Pobles Racials, en la qual es reafirma que: Tots els éssers humans pertanyen a la mateixa espècie i tenen el mateix origen. Neixen iguals en dignitat i drets i tots fomen part integrant de la humanitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>