“El meu heroi ets tu” és un llibre escrit per als infants de tot el món afectats per la pandèmia, que ara ha estat traduït al català

Aquest conte és un projecte desenvolupat pel Grup de Referència del Comitè Permanent entre Organismes sobre Salut Mental i Suport Psicosocial en Situacions d’Emergència (de les sigles de l’anglès IASC MHPSS RG). El projecte comptà amb el suport d’experts mundials, regionals i nacionals dels Organismes Membres de l’IASC MHPSS RG, a més de pares, cuidadors, mestres i infants de 104 països.
En primer lloc es va distribuir una enquesta mundial en àrab, anglès, italià, francès i espanyol per a avaluar la salut mental i les necessitats psicosocials dels infants durant el brot de COVID-19. Amb els resultats de l’enquesta es va desenvolupar un marc de temes a abordar a la història. Després el conte va ser narrat a nens de diversos països afectats per la COVID-19. L’opinió dels nens, pares i cuidadors es va utilitzar per a revisar i actualitzar la història.

Més de 1.700 infants, pares, cuidadors i mestres de tot el món van dedicar temps per a compartir amb nosaltres com estaven fent front a la pandèmia de COVID-19. Moltes gràcies de tot cor a aquests infants, als seus pares, cuidadors i mestres per completar les enquestes i influir en aquesta història. Aquesta és una història desenvolupada per nens i per a nens de tot el món.

IASC MHPSS RG reconeix a Helen Patuck per escriure el guió de la història i il·lustrar aquest llibre.

©IASC, 2020. Aquesta obra es va publicar en virtut de la llicència IGO Creative Commons AttributionNonCommercial-ShareAlike 3.0 (CC BY-NC-SA 3.0 IGO; https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/igo). En virtut dels termes d’aquesta llicència, vostè podrà reproduir, traduir i adaptar aquesta obra amb fins no comercials, sempre que el treball estigui citat correctament.

La traducció al català ha estat creada per Èlia Bosch Borràs, Alba Tort Paredes i Maria Alba Bosch Borràs, sense la participació del Comitè Permanent entre Organismes (IASC). L’IASC no es fa responsable del contingut o la precisió d’aquesta adaptació. L’edició original en anglès Inter-Agency Standing Committee. “My Hero is You: How Kids Can Fight COVID-19!” Llicència: CC BY-NC-SA 3.0 IGO serà l’edició vinculant i autèntica.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>