El centre formador, un mirall per als futurs docents.

Dissabte 4 de novembre, de 9.00h a 14.00h, se celebrarà a l’Auditori de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona la primera jornada de pràctiques d’estudiants universitaris.

L’esdeveniment s’adreça a directors, coordinadors, tutors de pràctiques de centres d’educació infantil, primària, secundària, formació professional, formació d’adults i universitats.

L’objectiu de la jornada és posar en valor el desenvolupament de les pràctiques universitàries en els centres formadors en col·laboració amb les universitats.

L’acte s’inaugurarà amb la ponència a càrrec del Sr. Francesc Pedró, cap de la divisió de Polítiques Sectorials TIC i Educació de la UNESCO sota el títol: Pràctiques comparades europees.

A continuació s’oferirà un esmorzar (Work-Cafè) en el qual s’organitzaran diferents taules de treball amb la finalitat de recollir aportacions i reflexions sobre la pròpia pràctica de cada centre formador.

Acompanyarà a les taules un visionat de pràctiques de centres formadors d’arreu de Catalunya i d’etapes educatives diferents, il·lustratives del procés d’acollida i acompanyament dels estudiants en pràctiques.

El tancament de la jornada anirà a càrrec del Sr. Miquel Martínez, doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació i catedràtic de Teoria de l’Educació de la Universitat de Barcelona, amb el recull de les idees força que hauran sorgit i permetrà donar continuïtat al desenvolupament de properes edicions.

Inscripcions (Fes la teva inscripció de l’1 al 20 d’octubre de 2017)

Organitza Departament d’Ensenyament

Amb la col·laboració de: