El 7 de setembre és el Dia Mundial de la Conscienciació de Duchenne.

La distròfia muscular de Duchenne i Becker són malalties genètiques rares definides per la debilitat muscular. Els músculs es debiliten progressivament amb el temps i, en última instància, també es veuen afectats el cor i els pulmons. Les persones que han nascut amb Duchenne i Becker requereixen al llarg de les seves vides de diverses atencions mèdiques.

El dia 7 de setembre i com a gest solidari per a la conscienciació social sobre aquesta malaltia, s’il·luminaran de vermell Torre Glòries, la Sagrada Família, l’Ajuntament de Mataró, el de Sant Cugat i el de Girona. També ho faran l’edifici de Generalitat de Catalunya a Girona i l’edifici de Diputació de Girona.
Podeu obtenir més informació a l’Associació Duchenne Somriures Valents  i, en concret, sobre aquesta malaltia neuromuscular en aquest enllaç de Duchenne España.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>