Educentres, un nou butlletí informatiu d’@Educaciocat adreçat a tot el personal dels centres educatius

El butlletí Educentres neix per millorar la comunicació interna de tots els actors que participem en la direcció i gestió del servei públic educatiu no universitari del Servei d’Educació de Catalunya. Aquest mitjà té la voluntat de facilitar la difusió d’informació, experiències, debats i visions per contribuir a l’èxit educatiu.

Els més de 90.000 professionals que contribuïu a gestionar el servei educatiu sou la clau per afrontar i compartir els reptes de l’educació al segle XXI, per la qual cosa és imprescindible que estigueu permanentment informats de les activitats del Departament.

Per aquest motiu, el Portal de centres —que és la nostra intranet en què informem amb detall de novetats i gestions que han de fer els centres educatius—, es complementa amb el butlletí Educentres com una nova eina que us farà arribar les novetats de forma àgil i eficient, ja que oferirà altres informacions rellevants i estratègiques, sense oblidar informació pràctica destacada.

La sortida del butlletí Educentres i l’inici del nou curs 2019-2020 comparteixen el simbolisme de la il·lusió per nous aprenentatges, nous reptes i noves companyies. Iniciem aquest butlletí des del respecte i l’admiració per l’excel·lent feina de tots els professionals que contribueixen a la gestió de qualitat del servei educatiu a Catalunya.

Aquest butlletí té la vocació de ser d’interès, participatiu, engrescador, fresc… Per aconseguir-ho, us convidem a fer-lo vostre i a proposar-nos temes d’interès i notícies dels vostres centres per a les properes edicions a l’adreça de correu electrònic butlletins.educacio@gencat.cat.

Us animem que us hi subscriviu per estar al dia de les novetats i informacions rellevants que gestiona el Departament. Mensualment rebreu aquest butlletí a la vostra adreça electrònica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>