Dia de la Terra: Plogga Week 2021La Kilian Jornet Foundation (KJF) i el moviment suec mediambiental i de pràctica esportiva Plogga impulsen la setmana vinent, del 19 al 25 d’abril, la Plogga Week, una acció per a la neteja de l’entorn natural proper. A més, aquest acció coincideix amb el Dia Mundial de la Terra, que és el 22 d’abril, i vol contribuir a donar més visibilitat a la necessitat de la cura del que ens envolta.

Si voleu participar amb una acció els passos són els següents:

    1. Registreu la vostra acció emplenant aquest formulari.
    2. Porteu-la a terme. El dia de la neteja, la persona o el grup realitzaran la recollida selectiva separant el plàstic, el paper, el vidre i la resta amb la intencionalitat de recollir de manera diferenciada les diferents fraccions dels residus.  Cada grup de deixalles es pesarà i es farà una foto amb ells. Un cop fet caldrà omplir una fitxa amb la foto i les dades de la vostra acció, especificant el lloc i el país on l’heu feta. Totes les accions es recolliran i s’incorporaran en un mapa interactiu i en un comptador de la web de la fundació.
    3. Difoneu els resultats de l’acció i compartiu-lo a les xarxes per a que tothom prengui consciència de la necessitat de mantenir el nostre entorn. Podeu fer-ho amb els cartells i fitxes adjunts en aquesta carpeta.

Per últim, els companys de la KJF ens demanen que col·laborem amb la difusió d’aquestes bones pràctiques i la identificació de la realitat vers aquest aspecte emplenant una enquesta de la Fundació Grida.

Gràcies per ajudar a fer el planeta una mica més net.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>