Curs: Educació per a la justícia global

Curs organitzat des de Lafede.cat, en el marc del projecte Impuls de l’educació transformadora al territori i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte es desenvolupa a 6 municipis: Molins de Rei, Sabadell, Terrassa, Mataró, Santa Coloma de Gramenet i Sant Vicenç dels Horts.

El curs té el reconeixement del Departament d’educació i s’adreça al professorat de tots els àmbits educatius, primària, secundària, formació professional, inclús formació d’adults.

 

Lafede.cat està formada per 124 organitzacions i fa molts anys que treballa amb la Diputació de Barcelona en diferents projectes als municipis. En aquests municipis els diferents actors valoren especialment la seva expertesa i capacitat de promoure i generar xarxa. En aquesta segona fase el projecte incorpora algunes novetats, la primera de les quals, el nombre d’ajuntaments implicats que ara seran sis. S’incorporen tres nous municipis, Sant Vicenç dels Horts, Terrassa i Sabadell, que s’afegeixen a Molins de Rei, Mataró i Santa Coloma de Gramenet. La nova proposta veu dels aprenentatges del projecte anterior i planteja accions més adaptades a cada context.
El curs que us presentem forma part d’aquest projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>