Convocats els VI jocs florals escolars de Catalunya

El Departament d’Ensenyament ha convocat els VI Jocs Florals Escolars de Catalunya amb l’objectiu de potenciar i estimular l’expressió i la producció escrites dels nois i noies i fomentar i difondre una tradició cultural pròpia i arrelada al país.

Al portal dels Jocs Florals podeu llegir les obres guardonades de la passada edició.

Els Jocs van adreçats als centres d’educació primària i d’educació secundària obligatòria.

S’estableixen 8 categories segons el nivell educatiu: 4 per a l’educació primària, 3 per a l’educació secundària obligatòria, i la categoria H, conte audiovisual il·lustrat.

Aquesta darrera categoria d’adreça tots els alumnes de primària i als alumnes de primària de les escoles d’educació especial. L’objectiu és promoure la creació literària potenciant el treball interdisciplinari des de l’ àmbit lingüístic, l’àmbit digital i l’ àmbit artístic. En aquesta categoria s’han d’abordar noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral, la banda sonora i la dimensió visual i plàstica.

En el blog Conte audiovisual il·lustrat podeu trobar una proposta  per a treballar el conte audiovisual com a projecte de treball interdisciplinari, així com un llistat de recursos d’àudio i vídeo que es pot utilitzar per a l’ elaboració del conte audiovisual.

El certamen està dividit en tres fases, la primera s’adreça a tots els centres de primària i secundària de la demarcació territorial de cada servei educatiu, la segona són les semifinals d’àmbit comarcal o supracomarcal (Serveis Territorials) i la tercera és la final a escala nacional.

La temporització d’aquestes tes fases és la següent:

  • 24/04/2019 lliurament dels treballs al CRP
  • 13/05/2019 semifinal territorial (INS. Joaquim Blume -Esplugues-)
  • 15/06/2019 final de Catalunya (Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. Av. de l’Estadi, s/n Anella Olímpica. Barcelona)

A continuació us adjuntem les bases de participació:

| Bases dels VI jocs florals escolars de Catalunya |

| Bases de la categoria H: conte audiovisual il·lustrat |

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>