Ciutats per a la salut global. Respostes col·lectives a les emergències sanitàries globals

La crisi global generada per la pandèmia del COVID-19 està empenyen les ciutats de diferents dimensions a donar respostes immediates a una emergència que està amenaçant greument no només la salut de la ciutadania, sinó també la cohesió social, l’economia i les infraestructures dels nostress territoris.

Mentre el virus es propaganda sense tenor en compte les fronteres administratives, les escales territorials o les condicions metereològiques, afectant milions de persones simultàniament de deferents maneres, apareixen nous reptes que ens impulse a superior les barriers de gestió. En els espais metropolitans, la col·laboració de les ciutats centrals i les perifèries pot marcar una enorme diferència per garantir que la qualitat de vida no es vegi encara més amenaçada en escenaris de fragilitat i que ningú es quedi enrera.

La col·laboració entre les administracions de diferents nivells és un element clau per encarar aquesta crisi. Amb la finalitat de fomentar respostes col·lectives i facilitar l’accés de les persones responsables de la presa de decisions sobre la forma en que les zones urbanes de tot el món poden fer front a situacions similars, es convida a governs locals i regionals a tenir un espai per compartir experiències. I, a l’hora, la ciutadania disposarem d’informació d’iniciatives a escala planetària que puguin tenir una possible posada en marxa en el nostre entorn social.

Cities for Global Health, és una iniciativa de @metropolis_org

|ACCÉS A CITIES FOR GLOBAL HEALTH|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>