Cinema i Història. Estrena de «Mayo de 1940» de Christian Carion

cartellmayo1940La Segona Guerra Mundial va ser un dels esdeveniments més tràgics del món contemporani i les generacions que van viure aquesta època són testimonis de les greus conseqüències socials d’una guerra d’aquesta dimensió. «Mayo de 1940» recupera part d’aquests testimonis per narrar una història tràgica però plena d’ensenyances i esperança.

La productora posa a la disposició dels centres educatius, una guia didàctica on el context històric i els personatges ens condueixen a conèixer una part molt important de la història d’Europa.

 

«Mayo de 1940» aborda la Segona Guerra Mundial des del punt de vista de les poblacions franceses desplaçades a causa de l’invasió alemanya. Per al desenvolupament de la narració, el director francès Christian Carion, s’ha basat en la memòria dels seus pares que van viure l’èxode en primera persona. A més, ha recopilat nombrosos testimonis de ciutadans que van viure aquesta mateixa situació.

L’estrena està prevista pel 6 de maig. A continuació podeu visionar el tràiler i accedir a l’espai oficial del film.

|MÉS INFO|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>