Aprender en las organizaciones de la era digital, de @jesusmartinez. Martínez Marín, serà el formador de l’activitat adreçada a Caps d’Estudis i Coordinadors Pedagògics del Pla de formació 2019-2020 del Servei Educatiu Baix Llobregat-6

Amb el subtítol “Alternativas desde la formación y para la transformación”, aquesta obra de Jesús Martínez Marín i José Luís Muñoz Moreno (Editorial UOC, 2018) se centra en l’aprenentatge que les organitzacions promouen en l’entorn complex i canviant de l’era digital. Així mateix, repara en les tendències emergents amb el propòsit de promoure el desenvolupament professional i organitzacional, camí de les transformacions que poden i han donar-se. La realitat multifacètica de la formació pren aquí un especial protagonisme i s’aporten elements estratègics per a la millora permanent, el canvi i la innovació.Les inquietuds sobre el paper de gerents i directius, així com el dels departaments de formació, l’aprenentatge informal o les noves propostes metodològiques, entre altres qüestions, s’analitzen com a aspectes transcendentals per comprendre la temàtica. I les directrius que s’aporten són especialment útils per a gerents i directius, responsables i gestors de la formació i els recursos humans, així com per a formadors i altres professionals interessats en el progrés dels aprenentatges tant individuals com col·lectius.

Un dels autors, Jesús Martínez Marín, és el formador de l’activitat del Pla de Formació de Zona 2019-2020 “La gestió del coneixement” que va adreçada a caps d’estudi d’educació primària i a les coordinacions pedagògiques de secundària que té com a objectius:
  • Explicitar el coneixement tàcit
  • Gestionar amb eficiència els processos de presa de decisions
  • Circular amb eficàcia la informació d’interès per al conjunt de l’equip docent.

Jesús Martínez Marín és Llicenciat en Psicologia, Màster en Criminologia i Execució Penal; Màster en Societat de la informació i el coneixement, i Màster en Alta Funció Directiva. Des de 2006 és el responsable de la Formació Directiva i Nous Programes Formatius del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya. Actualment dirigeix ​​l’estratègia de gestió del coneixement i innovació del Departament de Justícia per a més de 14.000 empleats / es. Així mateix, és inspirador i director del programa Compartim. Des del seu blog Treball Col·laboratiu, Jesús Martínez publica i comenta aspectes relacionats amb la gestió del coneixement, formació i aprenentatge, gestió, innovació i lideratge en les administracions públiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>