A l’escola, fora de perill: recursos educatius de la @unicef sobre pau, no-violència i bon tracte

Els materials educatius “A l’escola, fora de perill. Aprenent en entorns protectors” contribueixen a abordar a les escoles la violència mitjançant l’educació en la pau, la no-violència i el bon tracte. L’educació, particularment quan té un enfocament de drets d’infància, valors i ciutadania global, ens permet entendre els conflictes: la seva naturalesa, la seva evolució i les estratègies de resolució associades. També contribueix a comprendre més bé les emocions humanes, les expectatives, les relacions de poder i altres elements de les nostres relacions personals i socials. El desenvolupament d’aquestes competències és clau al segle XXI. 

A continuació se us ofereix en línia la consulta de la guia del curs 2018/2019 per a, posteriorment, enllaçar-vos directament a la pàgina de la Unicef on comptareu amb els diversos recursos didàctics que ha preparat per aquest curs que acaba de començar.

Els materials didàctics

El conjunt de materials educatius per al curs 2018-2019 inclou la proposta de mobilització escolar La vacuna del bon tracte i els materials didàctics següents:

  • Guia de curs: la guia impresa s’envia per correu durant el mes de setembre als centres registrats en el programa educatiu d’UNICEF i també es pot descarregar en format PDF.
  • Activitats per etapa: la guia inclou enfocaments didàctics per als diferents nivells educatius i propostes d’activitat per a InfantilPrimària i Secundària/Batxillerat
  • Glossari: els materials es complementen amb un glossari de termes relacionats amb la pau, la no-violència i el bon tracte.

|ACCÉS AL CONJUNT DE LA INFORMACIÓ I ALS DIFERENTS RECURSOS EDUCATIUS|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>