Segona edició de l’@edubarometre de “Per l’educació responc”

El proper dia 1 de març llancem la 2a edició de l’Edubaròmetre de Per l’educació responc, l’enquesta que vol saber com viuen l’escola pares, mares i mestres perquè es tingui en compte a l’hora d’afrontar els nous reptes educatius en un moment de canvis com l’actual.

Podràs accedir-hi des de la pàgina edubarometre.cat a partir del dia 1 del mes que ve.

A més, des d’aleshores a la pàgina també hi trobaràs eines per educar en format d’infografies i espais per debatre, que estan pensats perquè ens ajudin a tots a educar millor els nostres fills, filles i alumnes. T’enviaran un breu correu per avisar-te un cop s’hagi activat.

D’altra banda, el mateix dia es presentarà en roda de premsa els resultats dels docents que hàgiu respost l’enquesta. Els resultats de famílies els presentarem a principis d’abril.

Se’t convida a seguir la roda de premsa pel Twitter @edubarometre, a les 11h del dia 1 de març, o amb l’etiqueta #PerLeducacioResponc. No la podràs seguir? Cap problema! Se t’enviarà un resum dels resultats i també els podràs consultar al web edubarometre.cat.

Segueix-ho a les xarxes socials!

Se’t matindrà al dia de totes les novetats del projecte, rebràs informació sobre els resultats de l’Edubaròmetre, els nous materials educatius, els debats que es proposaran i moltes sorpreses més.

Edubarometre

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>