Accions de dinàmica educativa 2009 – 2010

En el marc del Pla Educatiu d’Entorn Sant Vicenç dels Horts per l’Educació el curs 2009-2010,  l’oferta d’accions de dinàmica educativa, promoguda per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, el Servei Educatiu Baix Llobregat-6 i altres entitats, arriba a la 19a edició i planteja algun canvis significatius amb la incorporació de noves propostes.

La posada en marxa, el passat mes d’abril, de la biblioteca municipal les Voltes ens permet desplegar tot un seguit d’activitats en l’àmbit de competències comunicativo lingüístiques que es portaran a terme en aquest equipament.

Aquest àmbit també es reforça amb la introducció de propostes que es faran a la radio municipal amb el suport de tècnics del Departament de Comunicació de l’Ajuntament amb el que es pretén donar a conèixer els recursos bàsics del llenguatge radiofònic i facilitar als centre una eina que afavoreixi les capacitats discursives, expressives i participatives dels alumnes.

S’ha creat un nou àmbit, el d’Educació per la Igualtat al que s’han incorporat els tallers de prevenció de violència de gènere, fins ara a l’apartat d’Educació per la Salut, i es presenta un nova activitat per al foment de l’estudi de carreres científico tècniques especialment entre les noies.

Amb la posada en marxa del Pla Educatiu d’Entorn i la celebració de la proclamació de Sant Vicenç dels Horts com a ciutat gegantera 2008 ha permès desplegar unes propostes didàctiques lligades als Gegants ens visiten i el Mamut no em fa por, en l’àmbit de Coneixement del Medi.

Catàleg

Materials

Documentació sobre la visita a la Biblioteca Municipal “Les Voltes”

Documentació de les audicions

Documentació del cicle de teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>