Jo mataré monstres per tu

Autor: Santi Balmes
Il·lustradora: Lyona
Editorial: La Principal dels Llibres
Any: 2012
ISBN: 978-84-938978-9-5
Recomanat: +5 anys

Aquest conte escrit per Sant Balmes, cantant de Love of Lesbian pren el nom d’un vers d’una de les seves cançons: Un dia en el parque, de l’àlbum Cuentos chinos para niños del Japón.

Ahora me escondo y te observo y te puedo decir:
Yo mataré monstruos por ti…
sólo tienes que avisar.

La Martina no pot dormir a les nits perquè té por. Creu que sota el terra s’amaga un món habitat per monstres de colors que caminen cap per avall. Potser, si un dia es posen d’acord i comencen a saltar tots a la vegada, podrien trencar el terra i emportar-se la Martina al seu món, i obligar-la a caminar al revés. A l’altra banda del terra, la nena-monstre Anitram té por del món que hi ha sota el seu llit. Està habitat per humans que caminen cap per avall i també tem que aconsegueixin emportar-se-la al seu món. Però una nit, mentre la Martina i l’Anitram dormen, els seus braços cauen dels llits i es coneixen per primera vegada.

Aquest llibre també te una app que la pots descarregar des d’itunes. El conte està narrat en tres idiomes: català, castellà i anglès. A banda del conte inclou zones interactives on l’infant pot interactua amb diferents resultats. A més, el conte pot ser llegit i escoltat canviant de protagonista: el Marc o la Martina.

Al web de Didacticolite hi ha una guia didàctica d’Anna Torrano sobre aquest conte. La podeu descarregar clicant aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>