Tallers del Programa “Tenim la paraula” adreçats al professorat d’ESO: Ensenyem Llengua Oral a partir de Tutorials

Tallers del Programa Tenim la paraula adreçats al professorat d’ESO: “Ensenyem llengua oral a partir de tutorials”

Taller La por de parlar en públic
Taller El llenguatge no verbal

Contes que transmeten valors com el civisme, l’altruisme i la solidaritat

La Federació Catalana de Donants de Sang comparteix quatre contes pensats per treballar els valors com l’altruisme, el civisme, la solidaritat….
Aquests contes són un bon recurs per potenciar el creixement global de l’infant, ja que la formació en contextos reflexius, crítics i emocionals, genera respostes… Llegeix més»

Acte de presentació del Nou Projecte CESIRE

En el nodes crp per si pot ser del vostre interès, trobareu tota la informació:
Acte de presentació del nou projecte CESIRE que es retransmetrà en directe, el pròxim dijous 28 d’octubre a les 17:30h, des de l’Àgora del CESIRE.
En aquesta trobada, que… Llegeix més»

Activitats de Cultura Digital

Des de l’Àrea de Cultura Digital ens fan arribar dues activitats que poden ser del vostre interès.

La primera està titulada Georeferenciant la sostenibilitat amb el MHM, i és un seminari web informatiu que es realitza el 13 d’octubre de 17:30 a 19:00. Aquesta iniciativa, impulsada des de mSchools, el Departament d’Educació, l’Agència de Residus de Catalunya i la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya, promou la presentació de recursos i experiències per dissenyar projectes educatius en les comunitats circulars i sostenibles, emprant el Mobile History Maps, durant la 13a edició de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i la resta del curs escolar. Llegeix més»