A l’escola Sant Miquel hem llegit El Petit Príncep

Els grups de 6è de l’escola Sant Miquel, hem llegit el llibre “El petit príncep” i hem reflexionat sobre els valors que l’autor posa de manifest, com el respecte, l’amistat, l’entusiasme i la perseverança.  Primer hem fet una lectura col.lectiva del llibre i una recopilació de les frases més significatives i el missatge que contenien. En acabar hem escollit la frase que més ens ha agradat i l’hem dibuixat per decorar el passadís.

Finalment hem fet un treball en grup: segona lectura ràpida del llibre, posar títol a cada capítol i fer un petit resum cada tres capítols. Per acabar, tots plegats hem fet una reflexió personal. La majoria hem expressat que ens ha agradat i que recomanarem el llibre a altres companys/es.

Una activitat per ampliar coneixements ha sigut buscar informació sobre l’autor, sobre els baobabs o sobre paraules que no coneixíem.

Ha estat una bona experiència de lectura!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>