Projecte TED Ed Club

Projecte educatiu TED Ed Club es fonamenta en el lema ideas worth spreading; o sigui, idees que valen la pena difondre!

Què és TED Ed Club?

És un projecte internacional que dóna suport als estudiants en el descobriment, l’exploració i la presentació de les seves idees en el marc del desplegament de la competència oral en llengua anglesa en forma de conferències a l’estil TED però amb una durada de 3 minuts.

Els participants al projecte obtenen material curricular flexible amb orientacions per elaborar la seva presentació TED-Ed; així com oportunitats per connectar amb una xarxa mundial de joves apassionats per les idees que val la pena compartir.

Quin és l’objectiu general del Projecte?

Impulsar la creativitat de les generacions més joves de tot el món organitzant Clubs de discussió, generació i comunicació d’idees innovadores per a la revolució del coneixement.

Qui pot participar?

Estudiants d’entre 8 i 18 anys de centres educatius de tot el món.

Quins objectius educatius promou?
  • Relacionar el contingut del currículum escolar en l’àmbit de llengües, específicament el de la llengua anglesa.
  • Organitzar, analitzar, sintetitzar i comunicar idees innovadores en un format de conferència amè i accessible a la comprensió de tots.
  • Aprendre a iniciar projectes de recerca: elaborant hipòtesis, refutant alternatives, generant noves idees, utilitzant tècniques creatives, considerant nous punts de vista i analitzant informació d’un variat elenc de fonts educatives i informatives de diferent naturalesa.
  • Crear una narració per aconseguir comunicar amb èxit i de manera senzilla, interrogants i continguts de naturalesa complexa davant un auditori en llengua anglesa.
  • Integrar eines digitals a fi de desenvolupar un model de narrativa transmèdia que aconsegueix una exposició emocionant recolzant-se en les competències digitals per a l’aprenentatge al segle XXI.
Per saber-ne més

Per conèixer una mica més el projecte, consulteu el dossier Presentació Projecte TED Ed Club
També podeu consultar les conferències dels Ted Ed Club dels cursos 2017-18 i 2018-19

Com s’organitza la participació?

La coordinació de l’activitat es durà a terme per una Comissió formada pels mestres participants, els responsables del TEDxReus i el CRP Baix Camp.

Us convidem a participar en una trobada de cocreació per dissenyar un nou format per l’activitat TED Ed Club el proper dimarts, 10 de novembre, a les 17h. 

Feu-nos arribar el vostre desig de participar i us enviarem l’enllaç al meet.
Contacteu

Si el vostre centre està interessat en participar, cal que us poseu en contacte amb el CRP adreçant un correu al e3990102@xtec.cat o telefonant al 977 31 27 04, extensió 1.