Sessions d’acompanyament.

Mares adolescents, embaràs precoç, abús i desestructuració familiar a Hondures.

El cicle de sessions d’acompanyament va començar amb la visita a l’exposició “Mares adolescents” del fotògraf manresà Oriol Segon. L’autor va comentar la seva obra, el procés de creació i la petjada social i emocional que deixa la contemplació d’aquest reportatge fotogràfic sobre la maternitat d’adolescents a Hondures.

L’exposició va tenir lloc a la Plana de l’Om dins del projecte “contemporanis”.  La visita va ser iniciada per la Esperança Holgado (secretària de la TAV-CC) que juntament amb la Roser Ouduber van guiar als participants del projecte Art AMiC tot fent lligam amb el concepte que ens ocupa, petjades.

 

 

 

Rastres, taques, rostres i buits: Enciclopèdia de la petjada artística

El passat dijous dia 7 de novembre, va tenir lloc la segona sessió d’acompanyament a càrrec del Gabriel Lemknow. Els participants van gaudir d’una sessió pràctic-teòrica on es va dialogar tot relacionat les petjades amb diferents elements. La petjada i el temps, la petjada humana, la no petjada…

 

 

 

 

Podeu consultar el PDF de la presentació de la sessió i veure la resta de fotografies.

Via ianua* Minorisa

La última sessió d’acompanyament va ser el dissabte 23 de novembre. En Joaquín Cañellas Palao juntament amb la Roser Oduber van proposar una passejada pel casc antic de Manresa com si fos un museu, tot concentrant la mirada en espais on normalment no es parem a contemplar en clau estètica. Va resultar una experiència contemplativa, sense dibuix, sense foto, sense parlar, una experiència introspectiva que va deixar petjada en tots el participants. 

 

 

 

 

 

Podeu veure la resta de fotografies i el marc teòric de la sessió.