Exposició LA PELL SOCIAL

la-pell-socialbmini

Dins el projecte Art, Mestres i Creació (AMiC), dimarts 15 de novembre a les 6 de la tarda s’inaugura l’exposició LA PELL SOCIAL d’Eva Soto a l’ESPAI PLANA DE L’OM. L’exposició restarà oberta fins el 27 de novembre i es podrà visitar de dimarts a diumenge de 6 a 9 del vespre.

Treballem l’art: AMiC, és una proposta didàctica on hi participa professorat d’escoles i instituts així com també els seus alumnes. Durant tot el curs escolar es treballa una temàtica com a fil conductor, que aquest any és “Betes i fils”. Aquest programa vol promoure i valorar la presència de les arts als centres educatius i per aquesta raó es fan, pel professorat que forma part del programa, tallers amb pràctiques artístiques relacionades amb el tema i experiments teòrics. Per altra banda també hi ha sessions de coordinació, orientació, assessorament i valoració al Centre de Recursos Pedagògics del Bages. Els centres participants realitzen una obra artística entorn a la temàtica proposada i amb la finalitat de participar en l’exposició col·lectiva que s’esdevindrà a partir del 21 d’abril de 2017 a l’Espai 7 del Casino.

L’equip de treball que forma part d’aquest projecte està format per entitats membres de la TAV-CC i compta amb el suport del professorat i alumnat dels estudis d’educació infantil de la Fundació Universitària del Bages.