Exposició: Montserrat Roig: cronista d’un temps i d’un país

El vestíbul del Centre de Normalització Lingüística Montserrat acull l’exposició Montserrat Roig: Cronista d’un temps i d’un país, que es podrà veure a la nova seu del CNL (Passeig Pere III, 68, entrada per la plaça Onze de Setembre) fins al 13 d’abril, els dies laborables, de 9 a 6 de la tarda.

L’exposició proposa un repàs de la trajectòria professional i personal de l’escriptora i periodista. Els àmbits de l’exposició son Infància i franquismeFeminisme, Catalanisme popular, Compromís social, Compromís amb les esquerres, L’escriptora, La periodista, L’afició del teatre i Denúncia dels horrors del nazisme.

La vintena de fotografies que mostra són de Pilar Aymerich, de l’arxiu familiar Sempere Roig i del fons Montserrat Roig de l’Arxiu Nacional de Catalunya. Els textos són fragments de peces periodístiques i literàries de l’escriptora i periodista.

L’exposició ha estat produïda pel Memorial Democràtic sobre una idea original de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya i el Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Més informació