Setmana Ciència 2021

Amb la intenció de que planifiqueu el proper curs amb antelació, us informem que del 12 al 21 de novembre, se celebrarà a Catalunya la 26a edició de la Setmana de la Ciència amb l’objectiu d’apropar la ciència i la tecnologia a la ciutadania. Enguany se centrarà en el tema de la sostenibilitat. Alguns temes de rellevància per aquest any són:

  • 150 anys del naixement de Josep Maria Fuset i Tubià, biòleg i polític.
  • 100 anys del naixement de Teresa Juvé i Acero, escriptora, pedagoga i mestra.
  • 100 anys del naixement de Joan Triadú i Font, mestre, pedagog, crític literari, escriptor, traductor, defensor de la llengua catalana i activista cultural.
  • L’any 2021 coincideixen dues fites clau en l’evolució de la microscòpia a la nanoescala: el 90è aniversari del primer microscopi electrònic i el 40è aniversari del primer microscopi de Sonda Pròxima, el microscopi STM i AFM descobert fa tot just 35 anys i la revolució nanotecnològica.

Totes les activitats relacionades amb la ciència i la tecnologia, en un sentit ampli, tenen cabuda dins el programa d’activitats de la Setmana de la Ciència.

Per tal que les vostres activitats apareguin al programa de la Setmana de la Ciència, caldrà que les inseriu, a partir del 15 de juny, a la següent pàgina. Si hi participeu per primer cop, és necessari que us hi registreu abans.

Per a qualsevol aclariment o suggeriment, us podeu dirigir a través del telèfon 93 268 7713 o bé de l’adreça electrònica setci@fundaciorecerca.cat.