CRP del Bages. Butlletí febrer 2021

Per conèixer les últimes novetats i informacions actualitzades visita la nostra pàgina web i segueix-nos al twitter @crpbages

Tallers, cursos, jornades…

Jornada Ràdio, escola i comunitat. Per una educació participativa, crítica i creativa

El proper 24 de febrer, tindrà lloc la jornada “Ràdio, escola i comunitat” amb l’objectiu de descobrir la ràdio com una eina pedagògica que facilita l’articulació dels diferents espais curriculars.Cal fer la inscripció abans del 22 de febrer.

 

Concursos, premis, ajuts

Proves Cangur 2021

Ja tenim aquí la convocatòria de les proves Cangur 2021. La data fixada és el 18 de març. La inscripció serà de l‘1 al 28 de ferbrer. 

 

 

43è Premis Baldiri Reixac

La Fundació Carulla convoca els Premis  Baldiri Reixac. L’objectiu és reconèixer centres educatius, mestres i personal docent que fan apostes valentes i de futur amb projectes innovadors.  La convocatòria és oberta fins al dijous 11 de febrer de 2021.

 

 

Concurs educatiu Joves i Mobilitat #14 edició

El concurs Joves i Mobilitat té com objectiu promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els adolescents i els joves de Catalunya. La data límit per presentar els treballs és el 30 d’abril de 2021

 

 

 

9a edició del concurs LlumCat

El LlumCat és un concurs sobre el coneixement de la història i la tradició de la Festa de la Llum de Manresa, organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat.

 

 

5a edició de Wisibilizalas

La Universitat Pompeu Fabra ens convida a participar en la 5a edició de Wisibilizalas, un concurs internacional dirigit a escoles i instituts i amb el principal objectiu de trencar estereotips de gènere associats a estudis STEM.

 

 

Recursos

4 nous articulistes escriuran els seus “records personals” a memòria.cat

Quatre manresans més s’incorporen al conjunt de persones que escriuen les seves vivències a l’apartat “records personals”, de www.memoria.cat: Àngel Arrufat Dalmau, Joan-Esteve Guillaumet Pérez, Ignasi Segon Comellas i Jaume Torras i Rodergas.

 

 

Biblioteca

Llibres descarregables en línia – Gener 2021

Podeu llegir les següents publicacions de la Biblioteca i centre documental del Departament d’Educació. Només cal clicar als títols.

 

 

 

Les Revistes del Mes – Gener 2021

Aquestes són les revistes rebudes a la Biblioteca del Departament d’Educació durant és mes de gener de 2021 i que podeu consultar en línia.