Dia de la Dona i la Nena en la Ciència

L’11 de febrer es commemora el Dia de la Dona i la Nena en la Ciència i des de l’Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC us animen un any més, a sumar-vos a la campanya. Voleu conèixer recursos i activitats?

Sabeu qui va ser la Mildred Dresselhaus o la Felisa Martín Bravo? Actualment l’accés de les dones a desenvolupar carreres relacionades amb la ciència segueix tenint moltes barreres i per afavorir la presència femenina a l’àmbit tecnològic i científic, des de 2015, les Nacions Unides va crear la diada de l’11 de febrer, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència.

Què podeu fer per celebrar aquesta diada al vostre punt?

Enguany, la iniciativa 11 de febrero, anima a centres educatius, llibreries, centres culturals, etc. a realitzar activitats per commemorar aquesta diada de l’1 al 15 de febrer a nivell estatal.

Els materials i recursos que trobareu al Repositori de Dones i TIC us poden servir d’inspiració per pensar activitats als vostres punts. També, podeu fer servir els materials del blog 11 de febrer.

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>