CinedFest

Nova edició de Cinedfest, el Festival Educatiu de Cinema per a Centres Educatius de Canàries i Península, una aposta educativa innovadora per a l’alumnat de Primària, Secundària, Batxillerat, FP, CEP i Aules Enclave, que combina Formació audiovisual i un Festival de Curtmetratges realitzats pels alumnes i les alumnes, amb el qual els organitzadors pretenen acostar el llenguatge audiovisual a les aules i introduir el Cinema com a eina didàctica en els centres educatius.

El Projecte Educatiu segueix creixent. La passada edició van participar 366 centres educatius  que van poder gaudir de la Formació i de la participació al Festival de Curts a què van presentar 549 curtmetratges realitzats pels alumnes i les alumnes dels Centres Educatius participants .

Aquesta iniciativa, totalment gratuïta, compta ja amb una biblioteca en línia de més de 2.322 curtmetratges realitzats per l’alumnat que es poden gaudir des del nostre portal d’internet o el nostre perfil de youtube, on es pot apreciar el treball, creativitat i imaginació dels nostres estudiants i que ja acumula més de 45.926.000 visionats pel públic en general i més de 102.000 subscriptors.

La inscripció és totalment gratuïta i permet als Centres Educatius participants accedir a les Guies Didàctiques, a Video-Tallers de cinema, a Situacions d’Aprenentatge, a l’Assessorament Online i Telefònic i a la participació en el Certamen de Curtmetratges.