El proper curs 2018-2019 Us podem oferir en préstec  aquests  dues caixes del Museu Marítim.
Caixa dels Pirates
A qui s’adreça: Educació Primària i Educació Secundària.

Descripció: Caixa per conèixer el fenomen de la pirateria al llarg del temps i en diferents àrees, principament al Mediterrani (segles XV i XVI) i  a l’Atlàntic (Segles XVII, XVIII, XIX).

Hi  trobareu novel·les d’aventures, pel·lícules, fotografies, objectes variats com ara banderes, barrets, cartes de navegació, un tresor i un dossier d’informació.

Si voleu la fitxa de la caixa en PDF, cliqueu aquí. Més informació al bloc de les caixes del Museu Marítim de Barcelona.

Disponibilitat: Tot el curs del  17 de setembre el 21 de juny
Durada del préstec: 15 – 20 dies
Reserves: 938866353 Ext 1 i Ext 2 – crp-osona@xtec.cat  / extcrp-perafita@xtec.cat

 
Caixa dels Vaixells
A qui s’adreça: Educació Infantil i Educació Primària.

Descripció: Què és un vaixell? Quins usos té? Com s’adequa la forma d’un bastiment a la seva funció? Com es propulsa? Ha estat sempre així?

Per respondre aquestes i altres preguntes més específiques sobre nomenclatura, navegació o història hem concebut aquesta caixa, que conté un joc sobre tipologies de vaixells per als més petits, fotografies d’embarcacions de pesca, de transport, de passatge, de passeig, de guerra… i, entre altres coses, el dossier destinat als docents.

Si voleu la fitxa de la maleta en format PDF, cliqueu aquí. Més informació al bloc de les caixes del Museu Marítim de Barcelona.

Disponibilitat: Tot el curs del  17 de setembre el 21 de juny
Durada del préstec: 15 – 20 dies
Reserves: 938866353 Ext 1 i Ext 2 – crp-osona@xtec.cat  / extcrp-perafita@xtec.cat

 

JOVES & MOBILITAT

Concurs d’articles d’opinió, d’anuncis gràfics i de videorelats
Joves i Mobilitat és un concurs adreçat a nois i noies de 13 a 17 anys d’arreu de Catalunya. El concurs promou que els centres escolars treballin aspectes de mobilitat segura i sostenible. El seu objectiu principal és potenciar actituds que fomentin una… Llegeix més»

Bases del concurs: “Mschools student awards – Mobile History Map” 2017-2018

L’objectiu del concurs “mSchools Student Awards – Mobile History Map” és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de georeferenciació Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides.… Llegeix més»

Setmana Bio a l’escola

Iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, conjuntament amb el Departament d’Ensenyament i el Departament de Territori i Sostenibilitat que permetrà programar al llarg de la setmana lectiva escolar, tot un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer i treballar la producció alimentària ecològica… Llegeix més»

Exposició de treballs d’Art i Escola al centre ACVic

Des del seu inici ART I ESCOLA promou la presència de l’art a l’escola, fomenta la col·laboració entre entitats de l’àmbit de les arts i l’educació per compartir recursos i metodologies, dóna suport als docents per desenvolupar projectes transversals i facilita la visibilitat dels treballs que es realitzen a partir d’un eix temàtic comú.… Llegeix més»

5ª Edició Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica

Aquest premi s’adreça a tots els centres d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat, educació professional, educació especial i llar d’infants de Catalunya, amb l’objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques… Llegeix més»