FÒRUM 4t ESO

En el quart curs d’ESO tot l’alumnat ha de realitzar un projecte de recerca en equip. Aquest projecte ha d’estar constituït per un conjunt d’activitats de descoberta i recerca. Al llarg del projecte, l’alumne o l’alumna ha de mostrar capacitat d’autonomia i iniciativa en l’organització i també de cooperació i col·laboració en el treball en equip.

La recerca permet a l’alumnat adquirir i integrar nous sabers i habilitats i alhora desenvolupar unes capacitats necessàries per viure en una societat culturalment i tècnicament canviant. La recerca doncs, contribueix decididament a la formació  integral  dels joves, un dels objectius principals de l’educació

El fòrum de recerca de les corts és un certamen, al que concòrren alguns dels treballs realitzats per l’alumnat del districte, amb l’objectiu de fer un reconeixement del treball d’investigació d’alumnat i professorat, de ser una plataforma d’intercanvi d’experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat el treball  que es fa als centres educatius.

CALENDARI

Bases ESO

Fitxa resum ESO 2018

JURAT

TREBALLS

FOTOGRAFIES DE L’ACTE

 

Organització

logocrp

 

 

Amb la col·laboració de

logodistritologo-etseiblogo-upc-jpg