Pàgines d’inici

Des d’AHEAD – Associació d’Educadores i Educadors en Drets Humans, juntament amb Edualter, organitzen una sessió oberta per compartir recursos i experiències pel Dia Internacional dels Drets Humans i per reflexionar sobre els reptes de l’educació en drets humans.

La sessió tindrà lloc el 9 de novembre a les 17:30 h a LaFede.cat – Organitzacions per la justícia global, al carrer Tàpies, 1-3

Programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge

El Departament d’Ensenyament obre convocatòria pública per seleccionar centres educatius que vulguin formar part del programa d’innovació pedagògica Tecnologies Digitals per a l’Aprenentatge d’acord amb les bases reguladores de la Resolució ENS/2185/2017.

Més informació

 

Aquiproubullying

aquiproubullying

El Departament d’Ensenyament ha creat el nou programa d’innovació pedagògica #aquiproubullying de prevenció, detecció i intervenció enfront l’assetjament entre iguals, en què hi podran participar els centres del Servei d’Educació de Catalunya (SEC) que imparteixin ensenyaments obligatoris  que en vulguin formar part a partir del curs 2017-2018.

Més informació

Biblioteca Escolar. Activitat pel professorat a la Biblioteca Municipal Miquel Llongueras


Aquesta activitat està adreçada als responsables de les Biblioteques Escolars dels centres educatius del districte de Les Corts. També es pot inscriure el professorat interessat a participar en l’activitat.
Es realitzarà:
Dia: Dijous 25 de maig
Hora: 12:45 hores
Duració: 1 hora
Lloc: Biblioteca Miquel Llongueras (Travessera de les… Llegeix més»