Neuropaties Auditives

El passat 2 de desembre la doctora Maria Antònia Claveria va realitzar una conferència sobre el Trastorn del espectre de neuropaties auditives, a la Biblioteca pública de Sant Adrià del Besós, convidada pel CREDA Comarques II. Va fer una explicació detallada de les implicacions d’aquest espectre en l’audició dels nens i nenes, les possibles causes que poden portar a desenvolupar-se l’espectre, així com quines són les proves mèdiques que fins ara poden realitzar des de l’Hospital SJdD, i determinar si una nen o nena amb pèrdua auditiva té el component afegit de trastorn del espectre de neuropatia auditiva.

img-20161202-wa0006Un cop feta l’explicació formal va atendre les preguntes i dubtes de les i els logopedes assistents, com sempre ha estat molt propera i clara en les seves explicacions des de la vessant mèdica, és d’agrair la seva dedicació a fer difusió del treball que realitzen des de l’hospital i que tant en ajuda al dia a dia amb la nostra feina.

Agrair també al CREDA Comarques II per permetrens participar 2-12-2016d’aquesta jornada conjuntament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>