Ignasi Jorba de l’INS Corbera i Andrea Moreno de l’INS Pallejà, s’emporten, respectivament, els premis Innobaix i Consell de Dones del certamen Edurecerca 2017/2018.

Dels diversos treballs finalistes de la nostra demarcació presentats als premis Edurecerca Baix Llobregat, han resultat guanyadors en les seves respectives modalitats, el treball Les motocicles elèctriques d’Ignasi Jorba, tutoritzat per la professora Marta Pàmies de l’Institut Corbera de Corbera de Llobregat, per al premi Innobaix.

I així mateix, en la modalitat Consell de Dones del Baix Llobregat, la guanyadora ha estat Andrea Moreno tutoritzada per Rosa Coso de l’Institut Pallejà, pel treball: El sufragisme i els moviments socials femenins.

A continuació trobareu una breu seqüència de tweets i posteriorment el vídeo complet de l’acte de lliurament dels premis.

El vídeo de la retransmissió en directe

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>