Mostra-Tallers sobre programació i robòtica educativa al Baix.

robobaixEl proper dijous 15 de juny tindrà lloc la Mostra-tallers sobre programació i robòtica educativa al Baix Llobregat, Robibaix, a l’EOI de Cornellà.

RobiBaix és una trobada adreçada al professorat de primària i secundària que neix amb la intenció de visibilitzar i connectar experiències que tenen com a punt comú el llenguatge de programació i la robòtica educativa al servei de l’aprenentatge. Podran inscriure’s un màxim de dues persones per centre educatiu.
La jornada consta de dos blocs de tallers (cal triar-ne un) i una mostra que és comuna pels assistents als dos blocs de tallers.

  • Tallers: Organitzats en dues franges horàries (9:15 a 10:45 i 12 a 13:30) oferiran la possibilitat d’enfrontar-se a petits reptes i fer un tastet d’algunes activitats i propostes que han dut a terme a l’aula els docents que dirigeixen el taller.
  • Mostra (10:45 a 12):  de la mà dels propis alumnes, podrem conèixer projectes, desenvolupats amb materials variats, a centres d’Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.Trobareu més informació amb el detall de cadascun dels tallers al web