Cloenda Seminari 0-6 de la zona

Cloenda_0-6p

El Dt 30/05/2017 va tenir lloc a la Sala d’Actes de l’INS Josep Mestres i Busquets de Viladecans l’acte  de CLOENDA del Seminari de Coordinació d’Educació Infantil 0-6 anys de la zona.

A l’acte van assistir les mestres i educadores participants de diferents centres i alguns membres d’equips directius de la zona. També va comptar amb la presència i intervenció de Lourdes Sotelo i Lourdes Felip (Inspectores d’Educació de Viladecans), Sara Berrocal, Miriam Pau i Laura Cañisà com a Equip Coordinador del Seminari i el suport del CRP.

El PROGRAMA de la sessió va començar amb la referència al material recollit d’experiències i activitats facilitat per diferents participants dels centres i es va informar que estarà disponible properament a la web del SE Baix Llobregat 2.

Posteriorment es va fer una Taula Rodona relacionada amb la Competència Docent del mestre/educador d’Infantil (tema plantejat a la sessió inicial) amb intervenció de l’Equip Coordinador i la participació oberta dels assistents.

Posteriorment, es va fer una presentació pràctica de la proposta i diferents materials del LAB-06 (Ciència a les primeres edats) a càrrec de Montse Garriga i Anna Garrido de la UManresa.

Aquest tema podrà esdevenir un dels eixos de treball del Seminari 0-6 del curs vinent.

Més informació …