Xarxa de Competències Bàsiques

“Aprenem junts”

La Xarxa de Competències Bàsiques està formada per un grup de docents que reflexionen i actuen en equip per transformar l’escola en un espai que afavoreixi l’aprenentatge. Més informació
Aquest model treballa des de fa 15 anys amb un grup de 50 escoles i instituts.

El curs 2016-2017 es va iniciar un pla pilot amb 4 noves xarxes territorials. Nosaltres vam començar compartint xarxa territorial amb Osona.
En aquest pilotatge hi van participar 8 centres educatius de Manresa:
Escola les Bases, Escola Puigberenguer, Escola sant Ignasi, Escola Valldaura, Institut Cal Gravat, Institut Guillem Catà, Institut Lacetània i Institut Lluís de Peguera.
Les reflexions del treball es plasmen en el bloc que vam compartir i que podeu visitar

Aquest curs 2017-2018 la xarxa ha crescut i formem part d’una nova Xarxa Territorial, la XT9 que la formem centres de l’Anoia, del Bages i del Solsonès.

Els centres del Bages que en formen part són:

Escola Ametllers, Escola les Bases, Escola Francesc Macià, Escola Joan de Palà, Escola Joncadella, Escola Mare de Déu de Montserrat, Escola Mare de Déu del Patrocini, Escola Puigberenguer, Escola Sant Ignasi, Escola Sant Miquel, Escola Valldaura, Institut-Escola Sant Jordi, Institut Cal Gravat, Institut Guillem Catà, Institut Lacetània, Institut Lluís de Peguera, Institut Manresa Sis, Institut Mig-Món, Institut Pius Font i Quer, Institut Sant Ramon i ZER Moianès LLevant.