Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’ha de defensar una posició a favor o en contra sobre un tema d’actualitat, En aquesta ocasió, el tema dels debats serà: «Calen les fronteres entre països?».

La participació en la competició està oberta a l’alumnat de 4t d’ESO, batxillerat i cicles formatius (d’edats entre 15 i 18 anys)

Preinscripció: de l’1 d’octubre al 9 de novembre de 2018.
Formalització d’inscripcions: del 19 de novembre al 14 de desembre de 2018.

2a Setmana Bio a l’Escola

Tindrà lloc la setmana del 22 al 28 d’octubre de 2018.

Es programen tot un seguit d’activitats destinades a donar a conèixer i promoure la producció i l’alimentació ecològica a l’escola. Els centres educatius us podeu inscriure fins el 30 de setembre com a organitzadors d’activitats o participar en les del programa d’activitats. Al llarg d’aquesta setmana també es lliuraran els premis Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica.

La Setmana Bio a l’escola és una iniciativa dels tres Departaments de la Generalitat, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Departament d’Ensenyament.

Condicions de participació:
http://setmanabio.cat/organitzadors/condicions-setmana-bio-a-lescola/

Inscripció

Premis Bonaplata Joves de recerca i innovació d’història industrial, ciència i tècnica

Els Premis Bonaplata Joves pretenen fomentar l’esperit de recerca i innovació entre la població més jove. Una recerca centrada en els camps de l’arqueologia industrial, la història industrial, l’antropologia històrica de la industrialització de la societat catalana, i en els àmbits de la ciència i la tècnica, amb innovacions i creacions tècniques i científiques.
El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 29 de juny i s’hi poden presentar tots els treballs la recerca del qual s’hagi realitzat entre l’1 de juliol de 2017 i el 30 de juny de 2018 .

Bases
Web de l’AMTAIC: http://www.amctaic.org/